Résidence Ainseveau

Nature et biodiversité à Nismes

La Bonne Auberge

Gelegen tegenover de gastenkamers stelt het restaurant “la Bonne Auberge” een gevarieerde menukaart. Hun gerechten worden met verse streekproducten en voor het culinaire genot van iedereen klaargemaakt. Ze stellen verschillende menu’s voor, waarvan een kindermenu. Achter haar oven werkt de bazin smakelijke op grootmoederswijze gerechten uit : “lamstong fricassee”, “pure varkenshaas met tijm en honing”, etc. Tekst vrij vertaald uit de website van het restaurant

La Vieille Forge

Gelegen op vijftig meter van de gastenkamers, verwelkomt het restaurant “La Vielle Forge” u in een typische en gezellige ruimte. U kunt er een verscheidenheid aan smakelijk gerechten gaan proeven : een lekkere pizza, een goed gerecht gemaakt uit verse huisgemaakte pasta, een mooi stuk vlees of één van hun maandsuggesties. Er ligt ook een terras tot uw beschikking, zodat u rustig van uw maaltijd kunt genieten.

Le Sicilia

Een gezellige plek met een terras om zodra het kan een lekkere pizza in een familiale en ontspannen sfeer te gaan proeven. U kunt ter plaatse eten of uw pizza meenemen. De menukaart van de “Sicilia” bestaat uit traditionele pizza’s maar ook uit suggesties.

Le Melrose

“Le Melrose” biedt u tegelijk kwaliteitseten op tafel en een dak boven uw hoofd aan. Breng daar een ontspannend weekend in een groen park door.
Het restaurant zal u een kwaliteitsmaltijd bedienen. Er is immers een brede keuze aan vis en wild.
Het hotel beschikt over 8 zeer comfortabele slaapkamers met badkamer, wc, telefoon en televisie.
We beschikken ook over twee banketzalen, een terras en een gezellige tuin.
Tekst vrij vertaald uit de website van het restaurant.


Ook in het dorp:
“Chez Micheline” (frituur) ; “Sources de Provence” (producten van het zuiden proeven) ; “Châtillon” en “Rive Gauche” (snacks van goede kwaliteit) ; “Point Bar” (ontdekking van plaatselijke producten).